Karrige plazhi LUXE

3,590 Lekë 2,072 Lekë
Karrige plazhi LUXE

Karakteristikat:

*E lehtë për t'u palosur dhe zë pak hapësirë
*Merreni kudo me vete
*E rehatshme dhe praktike
SKU: 8720573470971
Përshkrimi
Karrige plazhi LUXE

Karakteristikat:

*E lehtë për t'u palosur dhe zë pak hapësirë
*Merreni kudo me vete
*E rehatshme dhe praktike